Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης συμμετείχε στην εκδήλωση για την απονομή των "Βραβείων Αυτοδιοίκησης "

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ                               
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Ο  Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης συμμετείχε στην εκδήλωση για την απονομή των "Βραβείων Αυτοδιοίκησης "  που διοργάνωσε η Ενωση Δημάρχων Αττικής  ,  η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πεύκης  στίς 16/12/2015  , με σκοπό να τιμηθούν  πρώην Δήμαρχοι ,  όπως επίσης φορείς και πρόσωπα, που πρόσφεραν και προσφέρουν μεγάλες υπηρεσίες στο Κοινωνικό Σύνολο και το θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων μαζί με την Π.Ε.Δ.Α., με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ορκωμοσία Δημοτικού Συμβούλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Στην Αίγινα σήμερα 30/12/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (ΟΙΝΩΝΗΣ 2), ενώπιον εμού του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΥΡΤΖΗ Δημάρχου Αίγινας, εμφανίστηκε ο κ. ΤΣΑΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ως 2ος αναπληρωματικός σύμβουλος του πρώτου επιλαχόντα συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ – Κίνηση Ευθύνης» που συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και τις επαναληπτικές που πραγματοποιήθηκαν την 25η Μαΐου 2014 και κλήθηκε να δώσει τον από τις διατάξεις του  άρθρου 52 του Ν. 3852/2010 προβλεπόμενο όρκο.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
                                                                                                                                                                                                                                         

                                                    
                                            Αίγινα, 15/12/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

       Σήμερα, 15/12/2015 πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων στον Πειραιά, όπου και παρελήφθησαν οι φάκελοι των συμμετεχόντων εταιρειών από την επιτροπή διαγωνισμού της Περιφέρειας. Μαζί με τον Δήμαρχο Αίγινας παραβρέθηκαν ο κ.Γεώργιος Σκαλτιώτης, ο κ.Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο κ.Γεώργιος Μούρτζης και ο κ.Νικόλαος Πτερούδης.